VISI Reverse

Преки пътища от 3D сканиране до производство

  • Директен импорт на облак от точки от сканиращо устройство

  • Автоматично създаване / почистване / изглаждане на мрежата

  • Динамична конструкция на мрежа от криви

  • Автоматично създаване на повърхности

VISI Reverse е интуитивен модул, който може да бъде добавен към лидерското приложение VISI за шприцформи и щанци от Hexagon Manufacturing Intelligence. Комбинира CAD функционалност за хибридно моделиране с възможности за обработка на данни от 3D сканиране, така че лесно клиентите да могат да създават напълно съвместими редактируеми твърди модели, започвайки от цифровизирани / сканирани данни.

Моделиране на вашите мисли. Реалните предизвикателства изискват решения от реалния свят, VISI Reverse ви позволява да създавате редактируеми CAD модели от сканирани 3D данни и да ги интегрирате в нашия работен процес за създаване на детайли в различни области на индустрията..
Спестяване на време за проектиране. Реконструирането на геометричен обект от облак точки като входни данни, коригиране на модела с CAD команди, дефиниране на поансони, матрици при създаване на инструмента и други датайли може да ви отнеме седмици. Благодарение на интуитивния, полуавтоматичен и пълен набор от функции, предлагани във Revers, можете съкратете значително времето, необходимо за завършване на производствения процес.
Използвайте миналото си. Успехът на бъдещето лежи в основата на миналото, така че много проекти са вдъхновени от съществуващи. Сканирайте лесно вашия прототип, съществуващи модели във VISI, адаптирайте го и го подобрете. С VISI Reverse всеки нов проект може да започне от осезаем обект.
Производство на реалния свят. Използвайки VISI Reverse, можете да проектирате и персонализирате компоненти, които са перфектно адаптирани към съществуващите продукти. Пресъздайте счупена или износена част, създайте резервни части, проектирайте ревизии на нов модел. Това са само част от многото приложения на този нов модул VISI.
Мощен и гъвкав. VISI Reverse се ражда за импортиране на неограничени сканирани данни директно от преносими устройства Hexagon като Absolute Arm или Leica Absolute tracker или от общ CSV файлов формат. Преобразува тези облаци от точки в данни на използваема мрежа от триъгълници, напълно редактируем геометричен модел или хибриден модел.
VISI Reverse се разполага с инструменти за филтриране, обработка и оптимизиране на облак от точки, алгоритми за редактиране на мрежи, прецизиране и изглаждане и с много различни полуавтоматични функции за създаване на повърхности, които отговарят на оригиналните данни от 3D сканиране. С VISI Reverse можете да сканирате света си, да препроектирате и произвеждате всичко в една система.
Преносими Arm и 3D лазерни скенери. Hexagon Manufacturing Intelligence предоставя индустриални метрологични системи, когато измерването е важно. 3D цифровото улавяне на форми и повърхности с помощта на лазери е лесен и прецизен процес. Преносимото сканиране ви позволява да правите измервания директно в производствената среда. Това дава значителни предимства.