VISI International Technology

През 1994 година създадохме VISI International Technology Ltd със седалище в гр. Шумен. От основаването си до днес компанията се развива успешно и разширява спектъра на своята дейност. Фокусът в нашата работа са CAD/CAM технологиите, консултации, проектиране и производство на инструментална екипировка, разработване и поддръжка на софтуерни приложения. Доставка на нормализирани пакети и стандартни елементи за шприцформи, пресформи и щанци. Сътрудничеството ни с Vero Software започна през 1990 година и днес повече от 22 години си партнираме успешно. Завладени от магията на VISI и неговите CAD/CAM технологии се посветихме на идеята да ги внедряваме в Българската промишленост. От 1994 г VISI International Technology Ltd е дистрибутор на VERO Software за софтиерните продукти VISI. С активно използване в практиката на 3D CAD/CAM технологиите на Vero Software, натрупахме опит и знания които споделяме с потребителите на VISI. С цел потребителите в България да бъдат максимално улеснени при усвояване и използване на софтуерните продукти VIS, ние направихме:
цялостна локализация за VISI на Български език
менюта, диалогови кутии и постоянно наличната помощна информация за потребителя. Поддържаме локализацията за новите версии и своевременно локализираме новите модули на продукта. Създаваме ръководства за работа с VISI-Series и ги доставяме на нашите потребители за да съкратят времето необходимо при усвояването на продуктите. Осигуряваме обучение на високо ниво като част от стратегията за цялосттна
поддръжка
която освен това включва:
  • Своевременно обновяване на лицензираните модули
  • Съвети за по-ефективно използване на продуктите
  • Помощ в условията на опериране, на място при потребителите когато това е необходимо.
  • Настройка и поддръжка на Постпроцесори
  • Дифиниране на кинематика на Машинните центри в Кинематичния симулатор
Полагаме всички усилия за да решим всеки конкретен проблем на нашите потребители, давайки им сигурността от която имат нужда ние по естествен път стигнахме до

проектиране и разработване на CAD/CAM проложения
През 2004 г. създадохме отдел за разработка на софтуерни приложения. Пордфолиото включва разнообразни CAD/CAM решения които допълват модулите на VISI. Работим в тясно сътрудничество с отдела за разработване на VERO Software и това значително допринася за качеството на продуктите ни. Към настоящия момент няколко продукта разработени изцяло от нашето развойно звено са налични за използване от потребителите на VISI. Разработени са по заявка на наши клиенти и работят успешно други специализирани модула. В състояние сме да разработваме специализирани приложения насочени към нуждите на нашите клиенти.
През 2007 година разширихме нашата дейност като започнахме успешно да доставяме

Пакети и стандартни елементи за шприцформи и щанци от водещия производител FCPK Butov
Пакетите за производство на шприц и пресформи са два типа - с отвори и без отвори. Пакетите за производство на щанци са групирани според конфигураципта на водещите елементи. Номенклатурата на нормализираните елементи е широка и обезпечава цялостно производството на инструментална екипировка. Всички изделия се отличават с постоянно високо качество. Стремейки се да бъде максимално полезна FCPK произвежда нестанадартни пакети и нестандартни елементи по документация на клиента. Тезу услуги са много ефективни когато вашето оборудване е максимално натоварено или когато е неподходящо за определени габарити на инструмента. Ако вашата цел е да произвеждате висококачествени инструменти с оптимални разходи то верният избор е FCPK. Ние сме на разположение и ще бъдем максимално полезни.